Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jan
27

Kijk eens op Yireo

Jira ICT is al jaren op de Magento en Joomla markt actief op diverse wijzen: Cursussen, bootcamps, presentaties - als educatieve partner neemt Jira ICT een belangrijke plek in. Maar alles wat wij uitdragen qua kennis, hebben we zelf weer in de praktijk opgedaan (hosting, security, webdesign, webprogrammeren). Als je hierin meeneemt dat Jira ICT een bedrijf is van 3 man, dan snap je dat dit alleen maar mogelijk is dankzij een bruisend enthousiasme van die 3 mannen.

En dan is er Yireo

Maar er is meer: Jira ICT is al sinds ruim 8 maanden bezig met Yireo - thuisbasis van diverse Joomla en Magento extensies, maar ook talloze blogs en video-tutorials. Terwijl wij de Nederlandse markt bedienen via het Nederlandse bedrijf Jira ICT, zijn we ook bezig om honderden webontwikkelaars wereldwijd te helpen met het opzetten van mooie Joomla en Magento websites.

Afgelopen jaar stond bij Yireo de ontwikkeling van extensies zoals MageBridge en Vm2Mage centraal. Komende maanden wordt hard gewerkt aan diverse video-tutorials die niet alleen de eigen extensies bestrijken, maar juist ook het beheer en ontwikkeling van websites met Joomla en Magento in het algemeen behandelen.

Dus, mocht je ook enthousiast zijn over Joomla en Magento: Kijk ook eens op www.yireo.com.

Home Blog Kijk eens op Yireo