Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
10

MageBridge in Nederland

De MageBridge extensie raakt steeds meer bekend als professionele oplossing om Magento en Joomla met elkaar te integreren. Vanaf MageBridge versie 1.2 zijn vrijwel alle kritische bugs verdwenen en is er op gemakkelijke wijze een Magento webshop binnen Joomla in te richten.

Gebruik van MageBridge in Nederland

Als Nederlands bedrijf heeft Jira ICT (dus Yireo) veel promotietijd gekregen binnen Nederland. De Joomla Dagen 2009, diverse seminars bij onder andere Byte Internet, Magento meetings, het zijn allemaal gelegenheden geweest waarbij wij de MageBridge software hebben kunnen demonstreren.

Het zal daarom geen verassing zijn dat er inmiddels veel Yireo klanten in Nederland te vinden zijn. Vaak kennen ze ons persoonlijk of hebben ze de naam van Jira ICT voorbij zien komen tussen Joomla en/of Magento evenementen. Toch proberen we nog steeds Yireo zo internationaal mogelijk te houden. Vragen worden bij voorkeur via het forum afgehandeld en in het Engels. Hierdoor profiteren andere klanten altijd mee van gehouden discussies.

Nederlandse partners

Begin januari 2010 is Yireo een partner-programma gestart waarmee webdevelopers zichzelf kunnen promoten op de Yireo website maar ook profiteren van diverse andere zaken (kortingen, extra support, etcetera). Inmiddels is Yireo in overleg met diverse Nederlandse partijen die hebben aangegeven partner te willen worden. We kunnen hierbij nog geen namen noemen, maar zodra een partner officieel is goedgekeurd wordt deze vermeld in de Yireo Partner Listing.

Bootcamps en cursussen

Jira ICT geeft al jaren diverse cursussen, en in het verleden zijn er ook (in samenwerking met andere partijen) diverse bootcamps georganiseerd. Naast het bestaande portfolio van Magento en Joomla cursussen, worden er nu ook diverse MageBridge cursussen en bootcamps ingepland waarmee webdevelopers snel up-to-date kunnen worden gebracht over de mogelijkheden om MageBridge webshops te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op onze cursus-site cursus.jira.nl.

 

Home Blog MageBridge in Nederland