Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jan
14

Ruimte in Amsterdam Zuid-Oost

Vanaf januari 2010 beschikt Jira ICT over een eigen cursusruimte in Amsterdam Zuid-Oost. Afgelopen jaren zijn de cursussen van Jira ICT (Joomla! cursussen, Magento cursussen) in veelvoud toegenomen, wat vaak voor problemen zorgde bij het regelen van een goede locatie.

De overstap

We hebben nu de overstap aangedurfd om permanent een eigen cursusruimte af te huren. Hiermee wordt het voor ons niet alleen veel gemakkelijker om evenementen en cursussen te organiseren, we kunnen vanaf nu ook veel gemakkelijker een cursus laten doorgaan - ook als het minimum aantal cursisten niet wordt gehaald. Des te beter voor u dus.

Vlakbij station Bijlmer en de Arena

Het kantoor ligt op loopafstand van Amsterdam Arena en treinstation Amsterdam Bijlmer. Dit maakt de locatie ideaal bereikbaar met openbaar vervoer. Qua auto ligt de locatie weliswaar centraal, maar bezoekers hebben op de vroege ochtend ongetwijfeld te maken met files.

De ruimte ligt op de zesde verdieping van het pand De Entree 36, vlak naast de toren van ABN AMRO. Onder het kantoorpand ligt een parkeergarage. De ruimte zelf is goed voor maatwerk cursussen, bootcamps maar zelfs ook grotere evenementen tot 30 man.

Meteen ingepland op de nieuwe locatie

In de maand januari 2010 worden er al direct diverse opleidingen in Amsterdam Zuid-Oost gegeven. Zo zullen er Magento trainingen en Joomla! trainingen plaatsvinden. Maar ook zal de eerste MageBridge bootcamp gehouden worden.

Meer informatie over onze cursussen en onze locatie is terug te vinden op cursus.jira.nl. Let op dat dit nieuwe adres niet als bezoekadres dient en alleen bij cursussen en evenementen zal worden gebruikt.

 

Home Blog Ruimte in Amsterdam Zuid-Oost