Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jan
19

Iedere dag een maatwerkcursus

Nu Jira ICT beschikt over een eigen cursuslocatie is het ook voor ons veel simpeler geworden een locatie te vinden voor een cursus. We hebben hierom besloten het volgen van maatwerkcursussen nog gemakkelijker te maken: Iedere dag een maatwerkcursus!

Een maatwerk cursus is handiger dan een reguliere cursus

Terwijl we in ons portfolio veel reguliere cursussen op het gebied van Joomla! en Magento hebben, is een maatwerk cursus toch vaak handiger: Een maatwerk cursus is een soort combinatie van een normale training en persoonlijk consult. Op deze manier wordt je op precies die manier geholpen, die je op dat moment nodig hebt.

Extra begeleiding bij Magento en MageBridge

Tijdens een reguliere opleiding komen veel interessante zaken aan bod, maar misschien ook zaken die wat te algemeen zijn. Maar omdat de oplossingen met Magento en MageBridge zo ver kunnen gaan, en aangezien deze applicaties zoveel functionaliteit bevat, is een dag snel voorbij.

Juist met een maatwerkcursus is er niet alleen de mogelijkheid om die onderwerpen te kiezen die interessant zijn, maar ook om de tijd zo efficient mogelijk in te delen. Het programma wordt samen met jou samengesteld.

Neem contact op

Geinteresseerd? Bel dan voor een afspraak: 020 337 5961

Home Blog Iedere dag een maatwerkcursus