Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
11

2Value wordt Yireo Partner

2Value is opgericht als samenwerkingsverband tussen kleine IT-bedrijven die gezamenlijk grotere opdrachten kunnen oppakken. Dit concept heeft zich al meerdere keren bewezen, waarbij het grote succes ligt bij de gedrevenheid van de zelfstandige ondernemers die onder het hoedje van 2Value aan een project meewerken. 2Value omarmt nu MageBridge en Magento als e-commerce oplossing en heeft zich als Yireo Partner aangemeld.

Yireo Partner programma

Jira ICT is - als Yireo - een partner programma begonnen om voornamelijk MageBridge klanten van een professionele hulp te kunnen voorzien. Aangezien Yireo zich beperkt tot support-verlening via het Yireo Forum, en aangezien Jira ICT slechts beperkt opdrachten uitsluitend in Nederland opereert, is er behoefte aan webdevelopers die support kunnen verlenen voor zowel Joomla! als Magento - en daarbij indirect voor MageBridge.

MageBridge projecten

Het combineren van Joomla! en Magento vereist een bepaalde expertise die al aanwezig was binnen het 2Value netwerk. Nu 2Value zich als officiele Yireo Partner neerzet, kunnen wij als Yireo op onze beurt klanten beter helpen. Ook al doen we zelf MageBridge implementaties, vanwege de doorlopende ontwikkelingen met Yireo ontbreekt het ons vaker aan de tijd. Met 2Value als Yireo Partner wordt het aanbod van goede MageBridge implementatoren sterk verbeterd.

Lijst van Yireo partners

Home Blog 2Value wordt Yireo Partner