Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
11

Jira ICT op FOSDEM

In het weekend van 6 en 7 februari was Jira ICT te vinden in Belgie, waar de jaarlijkse open source conferentie FOSDEM te Brussel werd gehouden. Op FOSDEM staat de techniek centraal: Er waren allerlei technische presentaties over cloud computing, filesystem optimalisaties, revolutionaire zoektechnieken, kortom: Een event voor nerds.

FOSDEM weekend, 2Value weekend

Gekoppeld aan het FOSDEM evenement was ook een weekend samen met leden uit het 2Value netwerk. 2Value oprichter Henk van Cann is een bekend gezicht in de Joomla! community, aangezien de officiele Nederlandse Joomla!Dagen mede mogelijk wordt gemaakt door zijn inzet. Het weekend draaide voornamelijk om gezelligheid maar er was ook tijd voor technische discussies. We hebben zelf zeker van het weekend genoten.

Aanloop tot de Nederlandse Joomla!Dagen

Omdat het 2Value weeked werd bezocht door diverse mensen die ook meehelpen met de Nederlandse Joomla!Dagen van 23 en 24 april 2010, werd er ook gesproken over het reilen en zeilen van de Nederlands-talige Joomla! community en de aanloop tot de Nederlandse Joomla!Dagen. Wij zullen zelf zeker van de partij zijn op deze Joomla!Dagen: We raden eigenlijk wel iedereen die bezig is met Joomla! (zakelijk of prive) aan om dit officiele Joomla! evenement mee te maken.

Home Blog Jira ICT op FOSDEM