Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Apr
14

Joomla! 1.6 cursussen?

Nu Joomla! 1.6 in aantocht is, komt er steeds meer vraag naar Joomla! 1.6 opleidingen. De nieuwe versie van Joomla! zal niet alleen een stuk sneller draaien, maar ook allerlei aanpassingen meebrengen die het CMS gebruikersvriendelijker moeten maken. Maar Joomla! 1.6 is er nog niet - er is momenteel weliswaar een Alpha-versie beschikbaar.

Even wachten tot de beta er is

In plaats van nu al Joomla! 1.6 cursussen aan te gaan bieden, kijken we momenteel nog even de kat uit de boom: We wachten totdat er een beta-versie beschikbaar zal zijn alvorens officiele Joomla! 1.6 cursussen op poten te zetten. Bij een overgang van een alpha-versie naar een beta-versie kan er nog veel gebeuren - zowel qua gebruikersinterface als in de achterliggende architectuur. De beta wordt waarschijnlijk in de zomer 2010 uitgebracht.

Ter illustratie: Met Joomla! 1.5 hebben we wel de fout begaan om op basis van alpha-versies al officiele cursussen te geven. Sterker: We hebben zelf ook productie-websites in elkaar gezet met behulp van Joomla! 1.5 Alpha 1. Dit heeft enorme nadelen ten gevolge gehad, waarbij enkele sites zelfs van voor af aan opnieuw opgebouwd moesten worden. Het heet daarom niets voor niets een alpha-versie. We wachten daarom nog even met Joomla! 1.6.

Maar wat als het er wel is?

Maar als Joomla! 1.6 Beta wel verschijnt, dan zijn we ook van plan iedereen te helpen met de overgang naar deze mooie nieuwe versie. We zullen daarbij niet alleen de beginners cursussen aanpassen, maar juist ook de technischere opleidingen voor ontwikkelaars en webdesigners - die cursussen waar Jira ICT juist zo in uit blinkt:

  • Joomla! 1.6 Basis cursus
  • Joomla! 1.6 Administrator cursus
  • Joomla! 1.6 Templating cursus
  • Joomla! 1.6 Developers cursus
  • Joomla! 1.6 Bootcamp
Wordt vervolgd dus.
Home Blog Joomla! 1.6 cursussen?