Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
May
06

Yireo groeit

Terwijl we ons in Nederland richten op website/shop implementaties op kleine schaal, wint ons internationale initiatief Yireo langzaam terrein. Dit komt niet alleen door de MageBridge extensie (waarmee Magento in Joomla! wordt geintegreerd en momenteel steeds meer in trek komt), maar ook door de talloze handleidingen die op de site te vinden zijn en de groeiende verzameling van extensies.

Nieuwe Yireo extensies

Afgelopen maanden zijn er meerdere nieuwe versies van MageBridge op de markt gekomen, met niet alleen bugfixes van zeldzame problemen maar ook een groot aantal nieuwe functies die de gebruiksvriendelijkheid verhogen. Daarnaast hebben verschillende andere Joomla! extensies en Magento extensies het daglicht gezien. Zo is er een Joomla! plugin ScriptMerge verschenen waarmee de performance van een Joomla! site drastisch verbeterd kan worden (en het wordt ook nog eens met MageBridge samen). En aan de Magento kant is er bijvoorbeeld een GoogleGears plugin verschenen.

Meer Yireo extensies in aantocht

Komende maanden spelen er nog meer ontwikkelingen een grote rol: Niet alleen zullen van Vm2Mage en MageBridge nieuwe versies verschijnen, maar een aantal andere projecten die al maanden in de pijplaan zaten zullen worden afgerond: Zo werken we onder andere aan Magento memberships en Magento software subscriptions, waarmee flexibel online software kan worden verkocht - iets wat het concept van Downloadable Products ver achter zich zal laten. Ook zal er een jQuery-gebaseerde product slider (Yireo Slider) verschijnen die zowel in Magento als in MageBridge prima zijn werk zal doen.

De moeite waard dus om regelmatig even op de Yireo site te kijken.

Home Blog Yireo groeit