Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
May
08

Ontmoet de mensen van Magento

Over een paar weken is het al zo ver: Op 26 mei 2010 vindt in Ede de tweede MeetMagento bijeenkomst plaats: Het officiele Magento evenement van de Nederlandse Magento community. Terwijl andere evenementen (zoals de Webwinkel Vakdagen) weliswaar leuk is om kennis te maken met Magento als product, is dit evenement bedoeld om die kennis te verdiepen. En een enorm pluspunt: Je krijgt ook de kans de makers van Magento zelf te ontmoeten.

Meet Varien

Keynote sprekers voor de dag zijn Yoav Kutner (hoofdontwikkelaar van Varien), Amit Shah (vice president sales) en Koby Oz (marketing manager van Varien) die helemaal uit Los Angelos overkomen om kennis te maken met de Nederlandse community. Maar naast deze belangrijke mensen van Varien (het bedrijf achter Magento) zijn er ook nog andere belangrijke namen, zoals bijvoorbeeld: Dmitriy Soroka, een van de lead developers achter Magento, en verantwoordelijk voor veel van de open source code.

Naast de internationale sprekers zijn er ook de Nederlandse sprekers. Jira ICT zal zelf ook als sponsor aanwezig zijn, terwijl onze eigen Ray Bogman een presentatie zal houden over Magento performance. Kortom: Als je meer wilt weten over Magento, dan is dit een dag die je niet kan missen. Inschrijving is mogelijk via de MeetMagento website.

Home Blog Ontmoet de mensen van Magento