Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jul
03

Derde MageBridge demo-dag

Gisteren werd al weer de derde MageBridge demo-middag georganiseerd te Amsterdam Zuid-Oost. Tijdens de gratis middag konden geinteresseerden een kijkje nemen in de keuken van MageBridge - wat voor een voordelen brengt de integratie van Magento in Joomla! met zich mee, hoe moet je praktisch beginnen, wat zijn de moeilijkheden.

Een overzicht van de dag

De middag brachten de voordelen en nadelen van Joomla!, Magento en MageBridge in kaart. Ook werden er een verschillende websites gedemonstreerd die gebruik maakten van maatwerk webdesign ofwel een standaard Joomla! template: Dankzij de MageBridge template-patches voor RocketTheme templates en YOOtheme templates wordt het opzetten van een professionele shop nog gemakkelijker gemaakt.

Er werd ook even vooruitgeblikt naar de komende MageBridge versie 1.5. Afgelopen maanden heeft Jira ICT zelf ook diverse webshops gebouwd met MageBridge, iets wat - naast de bestaande feedback van klanten - veel praktische tips heeft opgeleverd. Een groot aantal van die tips heeft toepassing op een MageBridge-specifiek Magento thema dat nog gemakkelijker binnen Joomla! te gebruiken is.

Volgende MageBridge demo-dag 30 juli 2010

De volgende MageBridge demo-dag is al direct gepland eind van de maand - vrijdag 30 juli 2010. Mocht je interesse hebben, schrijf je dan snel in op onze cursus-website: cursus.jira.nl/magebridge-demo-dag

De diepte in met MageBridge Bootcamps

De dag was tevens ook het vijfde MageBridge-gerelateerde evenement: Naast demo-middagen houden we ook geregeld MageBridge Bootcamps. Terwijl de demo-dag een overzicht biedt wat er mogelijk is - wat zowel handig is voor implementatoren als eindklanten - gaat een bootcamp juist de (technische) diepte in met uitleg over de implementatie van MageBridge en het bouwen van een gelikte MageBridge-gestuurde shop.

Momenteel hebben we nog geen bootcamps ingepland, maar als je je inschrijft op onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Home Blog Derde MageBridge demo-dag