Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Oct
11

Jira ICT lanceert eerste Magento Mobile in Nederland

Magento expert Jira ICT lanceert Magento Moblile voor Condoom-Anoniem.nl

Magento Mobile was nog maar enkele dagen gereleased en onze Magento experts hadden hem al geïnstalleerd voor onze klant van het eerste uur, Condoom-Anoniem.nl.

En sinds vannacht staat hij als eerste Nederlandse Magento Mobile App online in de iTunes app-store!

Richard Spooren van Condoom-Anoniem.nl: "Een groot deel van onze doelgroep (16 - 30 jaar) beschikt over een Smartphone en het downloaden van de verschillende apps is razendpopulair. Magento Mobile is voor ons dan ook een ideale tool in onze Marketing strategie en om deze reden wilde ik direct aan de slag kunnen zodra Magento Mobile gereleased zou worden.

 

Jira ICT heeft ons daar snel en goed bij geholpen en doordat zij al volledig op de hoogte waren van de mogelijkheden die Magento Mobile biedt was binnen één dag de app klaar om aangemeld te worden bij Magento (zij bieden hem na een laatste check aan aan de iTunes Store). Ik ben daarbij ook zeer te spreken over de marketingtechnische hulp die Magento ons heeft geboden. Zij hebben ons op enkele punten gewezen, denk hierbij aan productlogo's, backgrounds etc., waardoor de app aantrekkelijker werd. Ik ben tevreden met het eindresultaat en ben zeer benieuwd hoeveel verkeer dit de komende tijd naar de shop zal trekken."

 

Ray Bogman van Jira ICT: "Zodra we wisten dat Magento Mobile eraan zat te komen zijn we erin gedoken! Het is om deze reden dat het installeren van Magento Mobile voor Condoom-Anoniem.nl ons niet meer dan een paar uur tijd kostte en dat daarom de app van Condoom-Anoniem.nl nu de eerste in Nederland (!) is die live is gegaan. Natuurlijk zijn we hier zeer trots op, maar we zijn vooral blij dat we Condoom-Anoniem.nl door onze accurate kennis van Magento Mobile een voordeel hebben kunnen geven op de concurrentie."

 

Wilt u weten wat Magento Mobile voor uw webshop kan betekenen? Klik dan hier. Jira ICT helpt u natuurlijk ook graag met het installeren van uw Magento Mobile app, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Home Blog Jira ICT lanceert eerste Magento Mobile in Nederland