Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Oct
04

Reeds 100 klanten kiezen voor Magento Maatwerk Workshop

Reeds 100 klanten kiezen voor Magento Maatwerk Workshop

100 Magento gebruikers betekent minimaal 100 verschillende Magento vragen. Iedere Magento gebruiker heeft zijn eigen doelstellingen en zijn eigen redenen om met Magento te werken. En dan kan het nog wel eens gebeuren dat een statische cursus niet helemaal aansluit bij de behoeften van de individuele cursist.

Zonde! Zo vond (en vindt) Jira ICT en daarom hebben we enige tijd geleden besloten om naast het reguliere cursusaanbod de Magento Maatwerk Workshop in het leven te roepen. Tijdens de Magento Maatwerk Workshop bepaalt de cursist zelf de agenda!

De Magento Maatwerk Workshop kan beginnen met het opstellen van een businessplan, maar indien deze al aanwezig is kan er direct begonnen worden met het bouwen van de webshop. Maar zoals gezegd, de cursist bepaalt de agenda en de cursist bepaalt het niveau en het tempo. En dit gebeurt allemaal in 1-op-1 begeleiding door een ervaren Magento docent.

Inmiddels hebben ruim 100 cursisten op deze manier de Magento kennis tot zich genomen! "Een bevestiging dat onze aanpak werkt.", aldus Ray Bogman van Jira ICT, "Het bouwen van een webshop is maatwerk. En dus is het opleiden van cursisten in het bouwen van webshops ook maatwerk. Iedereen zit in zijn of haar eigen fase van het bouwen van de webshop en wij helpen daarbij. Of het nu gaat om het bepalen van de business doelstellingen, het verfijnen / gebruiksvriendelijker maken van een bestaande shop of het ontwikkelen van een Magento Mobile app, wij communiceren op het niveau van de klant."

Lees hieronder de reacties van enkele van onze klanten.

 


Home Blog Reeds 100 klanten kiezen voor Magento Maatwerk Workshop