Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Dec
17

Jira ICT wint MKB Best Choice Award voor haar Magento Workshops

Jira ICT wint award voor Magento cursussen en workshops Jira ICT heeft er een hele mooie prijs bij, de "Winmag Pro MKB Best Choice Award" in de categorie "Websites & Hosting"! We hebben deze award ontvangen voor onze kwalitatief hoogwaardige Magento Maatwerk Workshops voor webwinkeliers en ontwikkelaars.

Het bekende twee-maandelijkse ICT magazine geeft ieder jaar deze prijzen aan ondernemingen die goede keuzes en verantwoorde investeringen zijn voor het midden- en kleinbedrijf.

Uiteraard zijn we bij Jira ICT allemaal heel trots op deze mooie prijs en hij zal dan ook een mooi plekje krijgen in ons nieuwe (!) kantoor aan het Rokin 52 in Amsterdam.

Winmag Pro: "De crisis noopt tot bezuinigen, dat is niet alleen bij de overheid het geval. Zeker als het om ict gaat, doe je er goed aan investeringen zeer zorgvuldig te overwegen. Om onze lezers daarbij een handje te helpen, hebben we een selectie van de beste producten en diensten die bij ons het afgelopen jaar de revue passeerden op een rij gezet en beloond met een MKB Best Choice 2010 Award."

Bent u ook geinteresseerd in een cursus of Maatwerk Workshop van Jira ICT? Kijk dan op http://cursus.jira.nl. Mocht u ons persoonlijk willen spreken, dan kunt u ons bereiken via 020 337 5961 of via e-mailadres [email protected].

 

winmag certificaat

Home Blog Jira ICT wint MKB Best Choice Award voor haar Magento Workshops