Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Dec
27

Jira zet samen met partners "Competence Center"op voor Joomla en Magento

Jira ICT zet samen met partners Competence Center op voor Joomla! en Magento

Zoals we jullie verteld hebben is Jira ICT verhuisd naar de gezellige binnenstad van Amsterdam (Rokin 52-3). Samen met Open Source Support Desk nemen we onze intrek in het oude pand van Magento- en Joomla! hosting provider Byte. Byte zelf is ook nog steeds niet ver van ons verwijderd, als we op het balkon op onze tenen gaan staan kunnen we zo op de beeldschermen in het nieuwe pand van Byte kijken (Paleisstraat 1).

Er zit vanaf 3 januari dus behoorlijk wat Joomla! en Magento kennis in het centrum van Amsterdam op loopafstand van elkaar! En dat zette ons aan het denken...

Want met al deze gezamenlijke kennis moeten we iets doen! Iets waar Joomla! en Magento gebruikers in Amsterdam en omstreken (en dat zijn er nogal wat..) echt wat aan hebben.

En zo kwamen de eerste ideeen voor een Joomla! en Magento Competence Center op tafel. Een Competence Center... dat moet een plek worden waar iedere Joomla!- of Magentogebruiker binnen kan lopen en met medegebruikers kan praten, discussieren en van elkaar kan leren. De ene keer tijdens een georganiseerd seminar en de andere keer tijdens een Open Coffee of een borrel.

Maar wat zijn nou de topics waar de Joomla! of Magento gebruiker over wil praten? Daar hebben we uiteraard wel onze ideeen over, maar we horen het liever van jullie! En het liefst tijdens onze nieuwjaarsborrel op donderdag 6 januari! Kom vanaf 17.00 uur naar het Rokin 52-3, drink een borrel met ons mee en vertel ons welke onderwerpen jij nou graag behandeld zou zien in het Competence Center. Of misschien heb je wel andere goede ideeen voor het Competence Center, kom en vertel het ons!

Kom je ook? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan zorgen wij dat er genoeg te borrelen en te snacken is!

Home Blog Jira zet samen met partners "Competence Center"op voor Joomla en Magento