Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jan
13

Joomla 1.6 release party in Joomla Competence Center

16partyinviteDe release van Joomla 1.6 op 11 januari j.l. wordt de komende weken over de gehele wereld gevierd en natuurlijk doen wij daar in Nederland aan mee! JoomlaCommunity.eu organiseert in samenwerking met 2Value, Byte Internet, Jira ICT, Open Source Support Desk en Tringo op zondag 30 januari de Nederlandse release party. De release party zal plaatsvinden in het - recentelijk door ons geopende - Joomla Competence Center in Amsterdam.

Bug Squashing & documentatie maken

Tussen 12:00 - 15:00 uur wordt er op zoek gegaan naar bugs in Joomla 1.6 en wordt er geprobeerd ook direct oplossingen aan te dragen. Uitgebreide Joomla kennis is hiervoor niet nodig en diverse ervaren gebruikers zullen hierbij assisteren.
Liever aan het Joomla project bijdragen door het schrijven of vertalen van documentatie rond Joomla 1.6? Ook dat kan, het documentatieteam van JoomlaCommunity.eu zal aanwezig zijn om te helpen.
Direct aanmelden voor bug squashing & documentatie maken.

Borrel

Aansluitend zal tussen 15:00 - 18:00 uur de borrel plaatsvinden om de release van Joomla 1.6 samen met andere Nederlandse Joomla gebruikers en bedrijven te vieren!
Direct aanmelden voor de Joomla 1.6 borrel.

We hopen je op zondag 30 januari op een of beide activiteiten te mogen verwelkom. Deelname is geheel gratis dankzij de sponsoren! Graag wel even aanmelden via www.joomlacommunity.eu/16party zodat we weten hoeveel personen we kunnen verwachten.

Home Blog Joomla 1.6 release party in Joomla Competence Center