Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
01

Verslag van Joomla! 1.6 Release Party

Joomla 16 Bug EventAfgelopen zondag vond in het Joomla Competence Center aan het Rokin in Amsterdam de Joomla! 1.6 Release Party plaats, georganiseerd door JoomlaCommunity.eu en mogelijk gemaakt door sponsoren 2Value, Byte Internet, Tringo, Open Source Support Desk en Jira ICT.

De dag werd allereerst begonnen met een lekker stukje taart (het is immers feest) en daarna werden er twee groepen gevormd. Een groep ging aan de slag met het zoeken van bugs in Joomla 1.6 en probeerde direct oplossingen aan te dragen voor de gevonden problemen in de Joomla 1.6 Bug Tracker.

Op de verdieping erboven, waar normaal gesproken de mannen van Jira ICT zwoegen, ging een tweede groep aan de slag met het vertalen en maken van Joomla 1.6 documentatie. Er is met veel enthousiasme hard gewerkt en diverse artikelen zullen binnenkort beschikbaar zijn op onze documentatiesite. Enkele community leden hebben de smaak te pakken gekregen nu ze weten hoe er op eenvoudige wijze een bijdrage aan de community kan worden geleverd.

Om drie uur werden de meeste laptops dichtgeklapt en was het tijd om te borrelen met andere Joomla gebruikers. Joomla (1.6) was natuurlijk een veelgehoord gespreksonderwerp en de nieuwe mogelijkheden werden uitgebreid besproken.


Zie hieronder voor enkele foto's

Home Blog Verslag van Joomla! 1.6 Release Party