Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
23

Magento & E-fulfilment Seminar in het Magento Competence Center

Magento & E-fulfilment

Het opzetten van een Magento webwinkel is al veel werk, maar het afhandelen van bestellingen kost uiteindelijk nog veel meer meer tijd. Het beheren van webwinkels wordt echter super gemakkelijk dankzij diverse fulfilment partijen, die het versturen van producten op zich nemen. Op deze manier houd jij tijd over voor andere zaken die jouw business laten groeien, denk aan marketing, het vinden van nieuwe producten of uiteindelijk zelfs een extra webshop. Dit Magento seminar op 7 april 2011 gaat hier verder op in.

Wat is fulfilment?

De term fulfilment wordt gebruikt om aan te geven dat een gedeelte van het bestelproces - voornamelijk het versturen van de bestellingen naar de klant en het eventueel afhandelen van geretourneerde producten - wordt uitbesteedt aan een andere partij. In het kader van Magento betekent dit vaak dat de verzending (shipment) via een extra Magento module naar een externe webservice wordt verstuurd, waar de bestelling verder wordt opgepakt.

Programma

De volgende onderdelen staan op de agenda voor deze seminar:

  • Uitleg over fulfilment - Jisse Reitsma (Jira ICT): Wat is fulfilment en wat zijn de voordelen die het biedt bij het opzetten van een Magento shop? Een kort overzicht.
  • Uitleg over WSSN fulfilment - Gaston Franguinnet (WSSN): Het bedrijf WSSN biedt een fulfilment-oplossing inclusief een complete integratie van Magento. Een overzicht van de diensten van WSSN.
  • E-fulfilment in de praktijk - Bas van Heertum (XIB): Tijdens deze presentatie legt Bas uit hoe logistiek en fulfilment een bijdrage kunnen leveren aan het totaal van de Magento marketingstrategie.
  • Magento Wrapup - diverse sprekers (Jira ICT, Byte Internet): Wat speelt er bij Magento? Wat is hot en wat komt er binnenkort allemaal? De laatste nieuwtjes, tips en trucs worden aan je overgegeven door de echte Magento experts.
  • Borrel - ter afsluiting wordt de middag beeindigd met een gezellige borrel.

Schrijf je voor dit seminar in het Magento Competence Center hier in.

Home Blog Magento & E-fulfilment Seminar in het Magento Competence Center