Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Feb
23

Tweede Magento User Group op maandag 28 februari

Magento Competence Center

Ben jij met lastige Magento projecten bezig en zou je wel eens willen sparren met andere Magento bouwers? Of snap jij het wellicht allemaal en lijkt het je leuk om je kennis met anderen te delen?

Kom dan naar de Magento User Group in het Magento Competence Center in Amsterdam! De Magento User Group is een bijeenkomst bedoeld voor Magento gebruikers en ontwikkelaars waar we op een avond één of enkele topics gaan behandelen.

Onderwerpen Magento User Group

  • Magento & performance: Is Magento echt traag? En wat is hier aan te doen? Deel je ervaringen met performance: Hosting providers, design trucs, Magento optimalisaties, tips & trucs.
  • Magento SLA team: Henk van Cann van 2Value bundelt de krachten van zelfstandige ondernemers door gezamenlijk een Magento SLA team op te zetten. Dit biedt veel voordelen die Henk graag toelicht.

Toegang Magento User Group

Toegang is vrij, maar we hebben niet onbeperkt plaats. Daarom willen we iedereen die de bijeenkomst wil bijwonen vragen om zich in te schrijven op de website van het Magento Competence Center zodat we je kunnen informeren als de zaal vol zit en of je op de wachtlijst staat.

Schrijf je hier in.

Home Blog Tweede Magento User Group op maandag 28 februari