Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Mar
14

Joomladagen 2011

Joomla-MageBridge-MagentoNederlandse Joomla!dagen op 2 en 3 april in Doorn

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2011 zullen vele Joomla gebruikers, ontwikkelaars, professionals, hobbyisten en community leden naar het midden van het land afreizen voor de zesde Nederlandse Joomladagen. Een tweedaags evenement dat in het teken staat van het open source Content Management Systeem Joomla. In het moderne conferentiecentrum Kaap Doorn - in Doorn - zullen zij elkaar ontmoeten, presentaties en workshops volgen over allerlei Joomla onderwerpen. Twee dagen vol met gezelligheid, netwerkmogelijkheden en een flinke update van de Joomla kennis!

Tijdens de Joomladagen krijgen de bezoekers een uitgebreid programma voorgeschoteld. (Inter)nationale sprekers zullen presentaties verzorgen voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker. Natuurlijk gaat de nodige aandacht uit naar de nieuwe mogelijkheden van Joomla 1.6 dat afgelopen januari is verschenen. Daarnaast zijn er presentaties met Joomla tips en trics over bijvoorbeeld veiligheid, installatie, mobiele websites en templates. Ook algemene onderwerpen als CSS3, teksten schrijven, conversie en het analyseren van websites komt aan de orde. Voor de gevorderden zullen er onder andere presentaties zijn over het ontwikkelen van extensies, het MVC model en versiebeheer. Nieuw dit jaar zijn de ‘Welke extensie is geschikt voor mijn website?’ presentaties, waarin de voor- en nadelen van componenten voor meertaligheid, formulieren, weblogs, CCK's en social media worden besproken.

Een ultiem Joomla! weekend
Naast de vele presentaties zijn er ook workshops over onder andere het zelf maken van template voor je eigen website met Joomla. Problemen en vragen over eigen Joomla sites kunnen worden voorgelegd aan 'Dokter Joomla', experts die beide dagen aanwezig zullen zijn om advies uit te brengen en je weer op weg te helpen. Voor degene die meer wil weten over het participeren in de (inter)nationale community zullen betrokken gebruikers uit de diverse Joomla projectteams aanwezig zijn en mini-workshops geven. Op beide dagen wordt er een uitgebreid lunchbuffet geserveerd en wordt de dag afgesloten met een borrel. Het optionele culinaire diner en hotelovernachting op zaterdagavond maken het ultieme Joomla weekend compleet, de ideale manier om je Joomla netwerk en kennis te vergroten!

Special Guest ‘President of OSM’ Ryan Ozimek
Dit jaar komt de president van Open Source Matters, de non-profit organisatie achter het Joomla project, naar de Nederlandse Joomladagen. Hij zal de Joomladagen op zondag afsluiten met een presentatie over de 'The Road Ahead for Joomla!' waarin hij zal spreken over de toekomst van het Joomla project.

Over Joomla!
Joomla is het populairste open source CMS (content management systeem) ter wereld, 2,5% van alle websites op het internet draait op Joomla. De software wordt gebruikt door individuen, kleine en middelgrote bedrijven maar ook door grote wereldwijde organisaties om eenvoudig een grote diversiteit aan websites en webapplicaties te ontwikkelen. Dankzij de kracht en eenvoud werken zowel de meest onervaren gebruikers tot ervaren ontwikkelaars met Joomla. Sinds de oprichting in 2005 wordt het Joomla project volledig beheerd door de internationale community en is de software meer dan 22 miljoen keer gedownload. Bezoek www.joomla.org voor meer informatie.

De Joomladagen in Nederland worden georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. Zij werken zonder winstoogmerk en het evenement wordt gerealiseerd dankzij vele sponsors.

Bezoek www.joomladagen.nl voor meer informatie en het bestellen van tickets voor de Joomladagen.

Details
  • Datum: Zaterdag 2 en Zondag 3 april 2011
  • Locatie: Kaap Doorn in Doorn
  • Taal: grotendeels Nederlands, internationale sprekers Engels
  • Prijs: € 55,- per dag, € 95,- voor beide dagen, inclusief lunch en borrel
  • Overnachten: 1-persoonskamer, incl. ontbijt € 50,- per nacht

Oftewel, de Joomladagen komen er weer aan! En Jira ICT is van de partij! Wil je tijdens één van deze twee dagen met ons praten, sparren of gewoon een kopje koffie drinken, spreek ons aan. Of nog makkelijker: stuur een mailtje naar [email protected], geef aan wanneer en waarover je precies met ons wilt praten en we reserveren ruim de tijd voor je. Tot 2 en/of 3 april!

Home Blog Joomladagen 2011