Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Mar
15

Magento User Group op maandag 28 maart 2011

Magento Competence Center

Magento kent honderden extensies die gebruikt kunnen worden om jouw Magento shop te voorzien van benodigde functionaliteiten. Maar als er problemen zijn met die extensies, dan is goede support wel nodig: In hoeverre is het hierbij nodig dat Magento extensies volledig open source zijn? Of is het gebruik van closed source extensies praktisch wel doable?

Wil je hier meer over weten? Wil je je eigen ervaringen met anderen delen? Kom dan naar de Magento User Group in het Magento Competence Center in Amsterdam! De Magento User Group is een bijeenkomst bedoeld voor Magento gebruikers en ontwikkelaars waar we op een avond één of enkele topics gaan behandelen. Gezellig maar ook nuttig.

Onderwerpen Magento User Group

  • Magento & closed source: Magento is open source, maar hoe zit het met gebruik van closed source extensies? Wat laat de licentie toe? Heb je ervaringen met closed source extensies? Wat is het verschil tussen ZendDecoder en ionCube?
  • Magento What's up: Een discussie van de laatste nieuwtjes binnen Magento-land: Magento Go, nieuwe extensies. Laat het weten!

Toegang Magento User Group

Toegang is vrij, maar we hebben niet onbeperkt plaats. Daarom willen we iedereen die de bijeenkomst wil bijwonen vragen om zich in te schrijven op de website van het Magento Competence Center zodat we je kunnen informeren als de zaal vol zit en of je op de wachtlijst staat.

Schrijf je hier in.

Home Blog Magento User Group op maandag 28 maart 2011