Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Mar
18

Gratis Magento seminar op 07 april 2011

magento-competence-centerEen Magento webshop opzetten kost tijd en moeite, maar zodra de webshop live is kan er veel geld verdiend worden. Helaas gaat er na het voltooien van de Magento site toch nog veel tijd en moeite verloren met het afhandelen van bestellingen: Tijdens een gratis Magento seminar over fulfilment op donderdag 07 april 2011 leer je alles over het automatiseren van dit proces.

Wat is fulfilment?

In het afhandelen van bestellingen kan veel tijd gaan zitten: Zodra een klant het Magento bestelproces heeft afgerond, is de bestelling geplaatst maar begint vanaf dat moment het interne proces: De bestelling (met producten en klantgegevens) moet worden gecontroleerd; de voorraad moet worden gecontroleerd; de te verzenden producten moeten worden verzameld en worden ingepakt; een pakbon moet worden uitgeprint; en natuurlijk uiteindelijk de levering. Het hele proces wordt ook wel fulfilment genoemd.

Als dit allemaal handmatig moet gebeuren, dan kan dit veel tijd kosten. Bij kleinere aantallen bestelling is het misschien zelfs niet winstgevend te noemen. Binnen Magento zijn er daarom diverse fulfilment providers die dit proces verzorgen en daarmee jou als shop-eigenaar ontlasten.

Seminar bij Magento Competence Center

Op donderdag 07 april 2011 vind vanaf 14:00 uur een gratis seminar plaats over Magento en fulfilment. Diverse sprekers leggen de praktische kanten van fulfilment uit, en geven een goed beeld wat fulfilment automatisering kan betekenen voor jouw Magento shop. Als laatste onderdeel wordt er door een aantal Magento experts ook gekeken naar de laatste nieuwtjes op het vlak van Magento, met aansluitend een gezellige borrel om handen te schudden en kaartjes uit te wisselen.

Inschrijven

Toegang is vrij, maar we hebben niet onbeperkt plaats. Daarom willen we iedereen die de bijeenkomst wil bijwonen vragen om zich in te schrijven op de website van het Magento Competence Center zodat we je kunnen informeren als de zaal vol zit en of je op de wachtlijst staat.

Home Blog Gratis Magento seminar op 07 april 2011