Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Mar
31

NU 2 maand gratis VPS hosting

xlshosting_logoOm de snelst mogelijke hosting voor commerciele sites te behalen werkt Jira ICT samen met haar partner XLS Hosting. De specialiteit van XLS is het bieden van High Availability virtuele servers (VPSen) vanuit een volledig redundante cloud-infrastructuur.
Voor de klanten van XLS hebben wij geoptimaliseerde configuraties voor Magento. Joomla! en Magebridge ontwikkeld. Hiermee kunt u binnen enkele uren met een schaalbare high performance-omgeving aan de slag. Als uw site op de VPS draait zal Jira ICT gratis een handmatige optimalisatie en quick scan analyse voor u doen na realisatie van de website.

Bestel door in het orderproces op www.xlshosting.nl voor "Applicatie VPS" te kiezen en vervolgens een van de "Jira - XLS Optimised VPS" images te selecteren. U krijgt nu de eerste 2 maanden gratis door in het opmerkingenveld onderaan het bestelformulier "Korting Jira Cursist" in te vullen.

Neem contact op met XLS Hosting sales als u meer informatie over deze actie wilt of een advies over de perfecte configuratie van uw omgeving.
Home Blog NU 2 maand gratis VPS hosting