Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
May
11

J and Beyond

jab11Vrijdag 6 mei tot en met zondag 8 mei werden de internationale Joomla! conferentie JandBeyond (and The Knights of Open Source) en Jira ICT was hierbij aanwezig. Het drie-daagse evenement vond dit jaar plaats op eigen bodem in Rolduc conferentiecentrum te Kerkrade. Met een vertegenwoordiging van Vanuit ons internationale zusterbedrijf Yireo hebben we als sponsor en spreker bijgedragen aan het evenement. 

We hebben een tweetal presentaties mogen verzorgen:

Deze presentaties en de presentaties van anderen gegeven tijdens JandBeyond zijn terug te vinden op Slideshare.net. Ook de presentatie van Sander Potjer over Joomla! 1.6 ACL manager staat erbij. 

De avond vooraf werd georganisserd door Nooku en vond plaats in SnowWorld Landgraaf. Een zeer geslaagd evenement om onder het genot van een hapje en een drankje de JandBeyond bezoekers beter te leren kennen. Tevens was er de mogelijkheid om ook nog je skills te tonen op de ski of snowboard. We hebben er in ieder geval flink van genoten. 

Via Youtube, Flickr, Vimeo, Slideshare zijn vele impressies terug te vinden over dit fantastisch event. De website Joomlablogger.net liep het gehele event rond met een camera om hier en daar een interview af te nemen. Zie het filmpje hieronder:

Home Blog J and Beyond