Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Jun
15

Magento Development Seminar

Vrijdag aanstaande (17 juni) organiseert Realvine, samen met Jira en Byte (partners Magento Competence Center), een technische workshop. We duiken in de Magento Indexes functionaliteit! Erg interessant voor de technische Magento-medemens. Iets voor jou? Schrijf je dan hieronder in. Of iets voor iemand die je kent? Wil je het doorsturen? Deze bijeenkomst is niet interessant voor mensen die niet diep in de techniek van Magento zitten. De bijeenkomst is kosteloos en bedoeld voor geavanceerde gebruikers.


Programma:
  • 14:30 - 15:00: Inlooptijd.
  • 15:00 - 16:30: Magento Indexes functionaliteit: Ivan Chepurnyi (voormalig leader Magento Core team), zal ingaan op Magento Indexes functionaliteit. Hij deelt zijn kennis over hoe Magento Indexes werken hoe je een eigen index kan creëren.
  • 16:30 - 17:00: Magento Mobile / Mobilism (Ray Bogman, Jira): Wat is er “hip and happening?”
  • 17:00 - 18:00: Deel kennis en ideeën met andere Magento developers. Ook beantwoordt Ivan graag je vragen over de ontwikkeling rondom Magento en bespreekt graag de “best practices for customization”.
Locatie:
Magento Competence Center, Rokin 52-2 te Amsterdam.

Inschrijven:
Wil je er tijdens deze sessie bij zijn? Schrijf je dan in via http://www.meetup.com/Magento-Developers-Amsterdam/events/21994361/

Byte, Jira en Realvine organiseren regelmatig samen evenementen rondom Magento. Kijk ook op de site van het Magento Competence Center voor andere events (er is ook een mailinglijst beschikbaar): http://www.magento-competence-center.com/
Home Blog Magento Development Seminar