Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Aug
17

Magento 1.4 Theming Cookbook

4248OS_Magento_1.4_Theming_Cookbook_Frontcover

Deze maand verscheen het boek Magento 1.4 Theming Cookbook van Packtpub. Het boek is geschreven door Jose Argudo Blanco (@jose_argudo) en op verzoek van Packtpub hebben wij, in de persoon van Hans Kuijpers (@hans2103), de geschreven hoofdstukken doorgenomen en voorzien van commentaar. Zoals van een reviewer verwacht mag worden werd er netjes commentaar geleverd op de geschreven stukken en in het laatste hoodstuk onmoeten we elkaar. Daar wordt het principe van local.xml toegelicht zoals beschreven in de wiki van Magento.

Dit boek is met name geschikt voor de developers die nog geen eigen Magento thema gemaakt hebben. Het boek is als een gereedschapskist voor het bouwen van Magento thema's. Dankzij zijn kookboek aanpak kan de recepten in dit boek worden toegepast in bijna alle Magento thema.

Dit boek zal u helpen, om met behulp van recepten in een stap-voor-stap aanpak, een Magento thema te creëren. Hoewel u een duik kunt nemen in een individuele recept, is het kookboek ingedeeld om Magento theming te leren door te doen. Meer ervaren gebruikers kunnen verwijzen naar alleen de recepten die van nut zal zijn voor hen. U leert hoe u sliders, Cufon font vervangingen, sociale media, lightbox, en nog veel meer toe te voegen!

Wat leer je uit dit boek:

  • Verkennen Magento theming, lay-outs, sjablonen, over erving, en alles wat je nodig hebt om te werken met Magento theming.
  • Zoeken, downloaden, installeren en aanpassen van bestaande thema's, zodat u direct kunt beginnen werken met uw Magento installatie.
  • Maak uw eigen thema vanaf het begin, voeg kruimelpad, toplinks, een mini-winkelwagen, een hoofdmenu, en alle onderdelen die nodig zijn om een Magento thema te maken.
  • Gebruik Cufon in uw thema, maak sliders, wijzigen van de lightbox, en voeg social media sharing iconen.
  • Maak een simpele module, een aanbevolen producten module, en later aanpassen aan een de meest verkochte producten module te maken.
  • Lokaliseren van uw thema's en maakt ze ook meerdere valuta, en vertalen afbeeldingen en menu's.
  • Pak uw theme in en doe ideeën op waar je het kan verkopen

Dit boek is geschreven voor:

Als u een ontwerper of programmeur bent, die snel en eenvoudig uitstekende Magento thema's wil maken,is dit boek voor jou. Er is geen speciale kennis van Magento of PHP is nodig, hoewel sommige html en CSS ervaring zal nuttig zijn.

Meer informatie over de Magento 1.4 Thematiek Cookbook.

Home Blog Magento 1.4 Theming Cookbook